Hordeuren en -ramen

Niets is vervelender, dan op een mooie zonnige dag het raam openzetten en vervolgens je hele huis vol vliegen en muggen te krijgen. Dat hoeft helemaal niet! Daar hebben wij van Schulte Fixet Voorhout de oplossing voor. In onze winkel kunt u elke hordeur vinden die bij uw huis past. Wij voeren het merk Hamstra, die op het gebied van hordeuren en -ramen dè specialist is. Hamstra heeft zowel inzethoren als rolhorren en heeft u een afwijkende maat van deur of raam, dan is dat helemaal geen probleem, want wij verkopen ook het maatwerkprogramma van Hamstra.
Het maakt niet uit of u houten of kunstof kozijnen heeft, naar binnen of naar buiten draaiende ramen, wij vinden er samen met u altijd een oplossing voor.
Wij komen graag even bij u thuis kijken en opmeten en u zo optimaal te kunnen adviseren welke hor bij u geplaatst zou kunnen worden. Wij nemen de maten voor u op en leveren u een hor die precies past in of op uw raam of deur. Ziet u het niet zitten om de hor te bevestigen, dan doen wij van Schulte Fixet Voorhout, dit (tegen meerprijs) natuurlijk ook voor u. Kortom, het is niet nodig meer om de hele zomer met gesloten deuren en ramen te blijven zitten. Met één stap naar de winkel kan alles voor u geregeld zijn.
Naast horren voor deuren en ramen leveren wij ook horren voor velux © ramen op maat. Ook hebben wij een uitgebreid maatwerkprogramma voor zgn draai-kiep ramen